She keeps it all to herself.

 Det er så mye jeg har lyst til å skrive, men jeg klarer ikke å få det ned på tastaturet. Jeg klarer ikke å skrive det på den måten jeg vil, så der hvor teksten skal så, forblir alt hvitt. Det blir sånn at jeg skriver to setninger før jeg trykker på tilbakeknappen og fjerner alt igjen. Og det verste er vel det at om jeg faktisk finner på noe å skrive, blir det til klaging. Samme det.

Kan fortelle litt om livet mitt da. Er lei meg. Øyafestival-billettene til lørdagen er utsolgt og det var den festivalen jeg ville på i år. Vil grave meg ned i jorda å begynne å grine for det. Ingen Bon Iver og First Aid Kit da.. faen ta det. Annet jeg har gjort de siste dagene bortsett fra å deppe? Jo, jeg har sett på House. Og det er det. Har mistet det sosiale livet mitt totalt fordi jeg av en eller annen grunn heller vil være inne og se på House enn å gå ut av huset. Sånn skal det ikke være etter muntlig eksamen er over, da skal jeg bli glad igjen. Skolen har drept meg. 

Det eneste som faktisk holder meg ordentlig oppe er tanken på at det snart er sommerferie. Denne sommerferien kommer til å bli utrolig bra. Skal få mange minner med fantastiske mennesker. Det blir rett og slett herlig! Blir glad bare av tanken. Håper bare det blir varmt igjen, for det er ikke ordentlig sommer nå som det fortsatt er en smule kaldt ute. Kan liksom ikke gå i shorts og det er juni..? Det er ganske teit. 

Skal ikke si så mye mer nå. Hvordan er humøret ditt for tiden? 
- Nadja. 

 Og forresten, nå lagde jeg en ny blogg fordi jeg har alltid villet ha "daydream" som bloggnavn. Jeg har blogget i over 3 år før, så til dere ny som ser dette - så vet dere det! Og dere som leste den forrige bloggen min, nightcall, unnskyld, men dere kommer til å få se ganske mange bilder og innlegg igjen. Men det gjør ikke så mye!

2 kommentarer

:)

07.06.2012 kl.19:12

Du kan stå på operataket med kikkert ! Er selvfølgelig ikke festivalfølelse, men man får hørt musikken :)

amanda

07.06.2012 kl.20:22

du er best<3 jævlig dumt det med øyabillettene, faen ta:( humøret mitt er .

Skriv en ny kommentar

hits