I'm done


Jeg er faktisk helt ferdig på ungdomsskolen nå, helt helt ferdig. Det eneste som mangler er å få karakterkortet i morgen og så skal vi på tusenfryd på tirsdag. Det er ikke mer skole, ikke mer mas fra lærerene, ikke mer noe. Jeg kunne seriøst ikke vært mer glad over det!! Gleder meg utrolig til å begynne på nytt sted og ny skole til høsten, krysser fingre og tær i håp om at jeg kommer inn på skolen jeg vil.

Det gikk forresten bra på eksamen, så det er jeg utrolig lettet over. De andre i klassen min slapp eksamen på grunn av en syk lærer.. men egentlig, sånn jo mer jeg tenker over det, så er jeg ganske glad for at jeg fikk hatt den. Nå vet jeg liksom hvordan alt fungerer, og hva som er lurt og ikke lurt å gjøre under eksamen til andre ganger! 

Jeg har gjort ingenting i fem timer nå. Sto opp utrolig tidlig for å ha fri og ha lagt meg halv tre på natten, men jeg var rett og slett lys våken klokken ti på morgenen.. Har ikke gjort noe produktivt, da, bare sett på House. Hadde det vært fint sommervær hadde jeg vært ute.. men det er jo ikke det. Det ser fint ut, men det er ikke varmt. Hva skjedde med varmen...? Håper ikke det fortsetter sånn, for det er ikke noe bra i det hele tatt. Vil ha sol så man kan bade og spise mye is!

- Nadja.

3 kommentarer

Nora

14.06.2012 kl.17:32

Pene bilder, og kjempefin blogg! :)

Sophie~

14.06.2012 kl.19:16

Hei! Hvordan får du overskriften i midten på innleggene dine? Dritirriterende at de er på siden på min. x)

Du er btw en av de peneste i verdens som jeg har sett. Sagt det 4564563546 ganger på forskjellige steder, men still. <3

Love your blog to~

Sophie~

14.06.2012 kl.21:16

Okei, tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits