somewhere only we know

 


Good morning! Har ikke fått gjort noe ut av dagen enda med tanke på at jeg nettopp har stått opp, men skal hoppe i treninsgtøyet og komme meg til Elixia så fort som mulig. Har ikke vært der på rundt en uke.. Noen ganger er jeg flink til å trene fler ganger i uka, og andre ganger kan det være en uke mellom treningene. Må begynne å bli flinkere til å holde rutinene! Well, honestly, jeg kommer vel aldri til å bli flinkere til det. Kan prøve iallefall..

Noe som er irriterende er det faktum at jeg enten sover for mye, eller for lite. Uansett hvor mye eller lite jeg sover så får jeg vondt i hodet. Hvordan hadde man overlevd uten ibux sier jeg bare..  Well well.

Hva annet er det å si? Jo, det øser ned. Hva skjer med at været oppfører seg som høsten? Jeg liker høsten, men ikke når den er i juni. Høsten er en tid hvor man er blitt lei av varmen, og endelig kan surre seg inn i store skjerf og holde en varm kaffekopp i hånden og sitte og se ut av vinduet. Men jeg er langt i fra lei av varmen, for varmen har jo ikke vært her engang..  Huff.

- Nadja. 

Én kommentar

lantina <3

18.06.2012 kl.16:30

sykt pent bilde :) du får kose deg i sommer :)

Skriv en ny kommentar

hits