Null motivasjon til noe som helst
Det er rart, dersom man hopper ut av en rutine bare for en dag - klarer man ikke å sette seg inn i å begynne med noe igjen. Jeg glemte å ta bilder en dag, og det gjorde så jeg ikke klarte å ta bilder fler dager etter. Det er som med treningen, blåser man i det en dag, går det fort fler dager. Nå har jeg dårlig samvittighet for begge deler. Kameraet blir mindre brukt enn det burde, noe som er rart med tanke på at det faktisk er sommer nå.

Elixia kortet er blitt brukt mye mindre enn jeg lovte mamma og pappa da jeg faktisk fikk medlemsskap på Elixia. Problemet er som regel ikke å trene, men det er det å komme seg dit. Det er så ofte folk man kjenner der, og de får alltid et skeptisk blikk når jeg sier at jeg trener alene. Hvorfor jeg trener alene? Det er da jeg får mest ut av øktene. Om en som kjenner meg ser meg på Elixia noen gang, ikke gidd å si hei. Jeg føler meg bare som dritt da - for ja, jeg er svett, sliten og ser ut som en rass. Hvorfor snakke med meg da? Ikke personlig, men dersom du vil være snill mot meg da jeg er på trening - bare smil. Gret, jeg virket sinnsykt negativ nå. Jeg elsker egentlig å trene med folk, I really do. Helt ærlig så vil jeg bare ikke at noen skal le av det stygge trynet mitt under treningen. 

Jeg skal bli flinkere. Nå skal jeg holde rutinene mine, for nå må jeg. Jeg har endelig fått meg jobb som jeg må på klokka ni om morgenen, akkurat en sånn tid hvor jeg faktisk får sovet før jeg drar, bruker ikke så lang tid på å fikse meg og så kan jeg ta bilder. Rundt fire fem er jeg hjemme, og da kan jeg rett og slett bare ta bussen helt til Asker. Så kan jeg trene en time, og så dra hjem. Jeg må klare dette, for en gangs skyld. Å få orden på alt. For jeg er lei av å være så surrete, kjedelig og lat som jeg er. Jeg vil det ikke mer. Ikke i det hele tatt. Jeg tror dette kan være en begynnelse på et eller annet bra. Håper det. 

Noen andre enn meg som trenger rutiner i hverdagen? Trenger det ihvertfall nå som det er sommer.. 
- Nadja. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits