livet mitt.

De siste dagene har ikke gått til annet enn å klage, spise, sutre, spise, spise, sove, sove, sove, sove, House og dø. Heldigvis er jeg stått opp fra de døde og blitt til en zombie nå, så jeg kan vandre rundt i huset og se mer på House. Har snart sett ferdig alle sesongene nå, og mamma sa at nå kunne jeg bli lege. Jeg tenkte på det en stund, over hvor kult det hadde blitt om jeg hadde gått inn for å bli en lege.

.... Men så husket jeg at jeg besvimer av å se blod, så den ideen forsvant med et sukk. Da spiste jeg enda mer og så mer på House og tenkte på hvordan livet mitt hadde vært dersom jeg hadde vært lege. Det hadde vært ensomt, og jeg har ikke noe særlig ønske om å bli mer ensom enn det jeg allerede er, så jeg hadde aldri blitt lege uansett.Tror jeg heller burde bli vaskehjelp eller noe. Eller bare bo i en hule sammen med alle skogens dyr. Mamma sier at de som bor i jungelen og ikke vet hva helikoptre er, altså de som tror at helikopre er store fugler, er de som kommer til å overleve hvis det noen gang skjer en stor katastrofe på jorda. Det er jeg også helt enig i. Kanskje jeg skal bo med dem istedenfor. Nei, da hadde jeg sikkert blitt drept for da hadde de antageligvis trodd jeg var et troll som kom for å drepe dem.

Men seriøst, det er ganske rart at det faktisk lever mennesker på jorda som ikke vet hva bøker, elektrisitet, hermetikkbokser med mat i, vannflasker and so on, er. Så på et program der hvor det var noen som begynte å skyte på et helikopter som var der for å filme dem - fordi de trodde at det var en fugl. Uansett, skulle gjerne ha slengt med noen bilder, men har ikke tatt bilder av annet enn mat. 

Én kommentar

07.07.2012 kl.01:08

god bedring snuppa

Skriv en ny kommentar

hits