Dag to og dag tre

Dag to - 12.03.2013
Dag to etter mandeloperasjonen har gått overraskende bra. Våknet opp litt tørr og ekkel i munnen, og drakk litt vann. Halsen er ikke særlig vond, men alt er veldig hovent så har nå store problemer med å snakke. Det er mer ubehagelig enn vondt. Har fått spise mer enn jeg trodde i dag. En is, eggerøre, veldig ekkel grøt uten noen korn og har klart å sutte på noen tabletter. Tygge tyggis har jeg også klart! Men kjenner at jeg allerede begynner å savne vanlig mat noe innmari.. tror jeg skal skrive en lang liste med ting jeg skal spise så fort jeg kan, bare for å ha noe å glede meg til å spise når jeg blir frisk. Uff, det er det som er det vanskeligeste, å leve uten mat.. 

Det begynner å svi litt mer i halsen nå, og tror at det blir litt verre smerter i morgen.. Er glad for at jeg har fått drukket og spist så mye som jeg har klart i dag, for har på følelsen av at det kommer til å bli vanskeligere med dagene. Eller kanskje det ikke blir det? Håper ikke det.. men alle som har tatt mandlene sier at det blir mye verre. Så blir dumt å tenke at jeg plutselig skal være heldig. 

Noe som er bra er at jeg klarer å sove veldig mye. De smertestillende jeg tar gjør meg trøtt, så om jeg først sovner så sover jeg i fler timer. Så har jeg også begynt å se på Gossip Girl. Så disse to tingene gjør jo at tiden går ganske fort, så jeg dør ikke av kjedsomhet.. enda. 

Men ja, til nå går fortsatt alt ganske fint. Klarer å gå uten å tuppe av nå, eller iallefall bort til doen og tilbake. Er veldig sliten hele tiden, og gleder meg veldig til å være ferdig med dette.. som fortsatt, uheldigvis er en stund til. Lurer på hvordan alt er i morgen! 

Dag tre - 13.03.2013
Siden det ikke er noe særlig store forandringer i dag fra i går, så bestemte jeg meg for å ikke lage et eget innlegg. Stikker litt mer enn i går i halsen, men er ikke store forandringer. Er fortsatt sinnsykt ubehagelig å ikke kunne snakke, det føles ut som noe "stopper" meg i å snakke, på en måte. Har fått spise litt i dag også, men guuud som jeg savner vanlig mat. Dum som jeg var så jeg også ned i halsen i dag, og for å si det sånn, det skal jeg ikke gjøre igjen. Har også gått mer rundt i huset i dag. Føles ut som om jeg har vært hjemme i fler uker allerede, men dette er jo bare den tredje dagen.. Har jo hele elleve dager igjen som jeg må bli hjemme. Å h e r r e g u d. Au, nå begynner det faktisk å gjøre ganske vondt. Er vel snart på tide å ta de dumme smertestillende.. Er nok takket være dem at jeg overlever dette, haha. I morgen er det dag 4, dagen alle sier er verst.. Hjelp. :( 

3 kommentarer

Tintin

12.03.2013 kl.23:48

Håper det ikke blir verre. Fortsett å blogg og god bedring :)

Henriette

13.03.2013 kl.04:26

Veldig god side! Har ikke blogg lenger selv, men har blitt tipset om en sykt god konkuranse! Premien er et gave kort, så den er verdt å melde seg på! Kanskje du har flaks? :-D

House

14.03.2013 kl.21:09

God bedring - interresant å lese om mandel operasjonen

Skriv en ny kommentar

hits