Hva nå, da?


Hei søte dere som fortsatt tar en liten tur innom bloggen etter en lang pause.
Grunnen til fraværet mitt er at etter at jeg begynte å blogge fast igjen så var det selvfølgelig noen personer som skal være frekke i kjeften angående blogging, og med engang jeg hører noe negativt eller nedlatende om det jeg holder på med, så slutter jeg automatisk med det. Hvorfor vet jeg ikke, men det er bare sånn jeg er.

Bloggen har for meg alltid vært et sted hvor jeg har kunnet skrive om hva jeg gjør i hverdagen. Man er ikke ung for alltid, og jeg vil huske disse gode minnene jeg lever igjennom nå. Jeg vil ha noe å se på og smile av om noen år, måneder eller bare dager. Og da synes jeg det er koselig å senere lese igjennom bloggen og huske alle de gode minnene mine, for dersom jeg ikke har noe å sted hvor jeg kan poste minnene mine, så husker jeg faktisk ikke hva jeg gjør. Det er det bloggen alltid har vært for meg, et minnested. Og selvfølelig et sted hvor jeg kan legge ut bilder, og skrive om det jeg vil. Jeg skjønner ikke hvordan det kan være noe å snakke dritt om? Det er bare en slags dagbok(ikke så sinnsykt personlig, men ja) som andre kan lese ute på nettet. Om det er så irriterende at en blogger, så er det vel bare å droppe å lese og gå inn på bloggen?

Anyways,  etter mye om og hva og hvorfor og hvorfor ikke, så bestemte jeg meg for å slutte å blogge. Ja, jeg var fast bestemt på det. Men så gikk det opp for meg - hva faen. Hvorfor skal jeg bry meg? Blogging er noe jeg liker å holde på med, og sånn er det. Så jeg kommer til å komme tilbake. Ikke med like mye innlegg som jeg har lagt ut før, men iallefall med noen i uken. For min egen skyld. :-) Det er så typisk meg, når ting går bra, så slutter jeg med det og det går ned igjen. Men da er det bare å jobbe seg opp igjen! Så, nå har jeg fått det ut. Håper noen av dere fortsatt vil følge bloggen min! :* 


2 kommentarer

May-Teresa

06.05.2013 kl.17:45

ja jippii <3.

Veronica

06.05.2013 kl.18:25

Følger alltid bloggen dinm snuppa<3

Skriv en ny kommentar

hits