- lei
 

3 kommentarer

17.09.2013 kl.17:13

Ikke vær lei! Du er ditt eget maskineri og du gjør hva du vil med livet ditt. Du ligger kanskje i feil seng, men hverken rådgivere eller foreldre har skyld i det. Du styrer ditt eget liv og de rundt deg kan bare påvirke deg i den grad du lar dem. Alt lar seg gjøre så lenge du jobber hardt nok for det. Så you go girl, ta styring og lev livet ditt sånn du ønsker å leve det:)

28.09.2013 kl.14:16

Du har alltid vært en inspirasjon for meg, Nadja. Helt fra første klasse, da jeg stadig ønsket meg det fine blonde håret ditt. I 5-6 klasse, da du helt tydelig var deg selv og sto for det. Jeg elsket hvordan du turte å være annerledes, farge håret og ha annerledes klesstil selv om du fikk litt dritt for det. For meg har du alltid fremstått som et stykke "kunst", og jeg har alltid syntes du er fantastisk! Jeg synes du er utrolig vakker, både på innsiden og utsiden, og ser fremdeles opp til både klesstilen og væremåten din. Det at du ikke ser deg selv slik, er utrolig leit, men selvfølgelig skjønner jeg det. Vi ser alle de verste sidene av oss selv, og tenker at alle andre også gjør det. I realiteten er det jo kun oss selv, men det er umulig å tro seg til. Derfor tror jeg du har godt av å høre det av andre, for du er virkelig et kunststykke, Nadja!

Iben

09.12.2013 kl.19:55

Ikke gi opp håpet! Jeg ville også på utveksling på videregående, men det passet seg ikke siden jeg studerte media. Men nå går jeg på universitetet, og er på utveksling i California. Det er helt faktastisk! College- livet i USA (eller England) er noe som er verdt å oppleve! Så du har fortsatt mulighet til å dra senere i livet :)

Skriv en ny kommentar

hits