yesterday (og filmen)
Mikhael Paskalev var på Musikkflekken i går og han var rett og slett magisk. Musikk og konserter er det som gjør meg ordentlig glad, så gårsdagen var helt fantastisk. Hva gjør deg glad?

... Over til noe helt annet, til filmen jeg la ut i går.

Jeg er helt sjokkert over hvor mange som nå har sett den. Det er så mange som har sagt at det har hjulpet dem, og det er så mange som har takket meg for at jeg turte å legge den ut. Det beste jeg vet er å hjelpe mennesker og gjøre en liten forandring. Og jeg er så glad for at det har betydd noe for dere. Virkelig, jeg kan leve på denne gleden her så utrolig lenge. Samtidig så er det jo trist at det er så mange som sliter med selvtillit og selvbilde. Jeg kunne ønske jeg kunne gjøre så dere fikk se dere selv fra mine øyne, for da hadde dere sett hvor fine, vakre, nydelige mennesker dere er. Jeg tenker å skrive et til innlegg om selvbilde og selvtillit litt senere også(ikke i dag), for det er så mye jeg vil si til dere som kanskje kan hjelpe. Men tusen takk for all respons og alle kommentarer og alt <3 det betyr hele verden for meg! Om du fortsatt ikke har sett youtubefilmen min, så kan du se den HER.

3 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

29.09.2013 kl.11:03

Så gøy!

Eva

30.09.2013 kl.11:06

Hei. Jeg så filmen din, og den var utrolig fin, takk for at du delte tipset - det var virkelig noe å tenke over.

Over til noe helt annent, jeg så litt igjennom bloggen din og så lurte jeg på hvordan du gikk fra så mørkt brunt hår til det lyse du har nå? Du ser utrolig fin ut med det lyset håret :-)

Nadja Marie

30.09.2013 kl.11:28

Eva: Heihei! Jeg tok først foliestriper for å gjøre det mørkebrunt til litt lysere brunt. Så ventet jeg en måned, så tok jeg hettestriper og da ble det blondt som selvfølgelig var litt "gult" og litt varmt skjær. Alt gjorde jeg hos frisøren for å få minst mulig slitt og gult hår. Var også i utlandet i sommerferien og da ble det litt bleket også! Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits