jenteturFra søndag til i dag har jeg vært i et hus i Larvik med jentene.
Det har vært suuuperkoselig og håper det blir fler sånne her turer. Jeg er så heldig som har så fantastiske venner, jeg! Vi storkoste oss og gjorde egentlig ikke noe spesielt. :-) Det er fortsatt seks dager igjen med ferie, og det er så superdeilig! Tiden går en smule for fort, da.. men men, den gjør alltid det når man ikke vil det.

3 kommentarer

Cesilie

01.10.2013 kl.20:46

så fine dere er :D nydelige bilder!

Vilde

03.10.2013 kl.14:04

Heisann!! Jeg må bare starte med si at siden din er til mega stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de kuleste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Sofie

13.10.2013 kl.10:07

God kveld!!!!!!! Helt til å begynne med at dennne blogggen er den fineste siden på heile denne siden, helt ærlig! Jeg må beklage så mye at jeg ikkje har skrevet komentarer de andre gangene jeg har vært å lest her men noe gungar så er man berre lit nedfor så ender man opp med å glemme det. Fordi det er altfor menge dumme som lager komentarer. Jeg har nemlig selv fått slemme kommentarer da jeg hadde blog. Det var utrolig sårende. Jeg håper veldig at du ikkje får noen frekke komentarer og at du får utrolig mange flere inspirerende komentarer. Fordi jeg ikke lenger har bloggg tenkte jeg at jeg skulle poste en link til en konk som jeg akkurat har blitt med på. Premien er et gavekort. Jeg håper kjempe mye at jeg viner, men hellet med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig gøy om du meldte deg på!

Skriv en ny kommentar

hits